CultinationaL organiseert..             cultinational@gmail.com / +31646116885

Ukelele workshop o.l.v. Harald Boxtart 19-07 tot 25-07 

Voor wie?

De cursus is voor iedereen die een ukulele heeft, tabs kan lezen, de basisakkoorden kent en zin heeft om in een prachtige omgeving een week samen muziek te maken.

Wat gaan we doen?
Er zal zowel aandacht worden besteed aan strum technieken en tokkeltjes voor liedbegeleiding, als aan instrumentaal ensemblespel.
Voor en na de lunch zijn er lesblokken van 2,5 uur.
Ensemblemuziek zal voor aanvang van de cursus worden toegestuurd (tabs, geen noten) zodat je daar thuis al op kunt oefenen. Het is handig als je zelf een muziekstandaard meeneemt en heb je zelf leuke liedjes, neem die ook mee!
Op vrijdagavond sluiten we de cursus af met een concertje in het plaatselijk café!

Inschrijven kan hier: https://www.cultinational.com/inschrijfformulier/

Wat kost het?
Basisprijs € 550,- incl. alle lessen, ontbijt, lunch & diner.
Verblijf is op basis van kamperen met eigen tent op het beneden terrein. De prijs is excl. vervoer, maar bij voldoende interesse kan carpool worden geregeld. Een 3-persoonskamer kost € 6,- per persoon per nacht, een tweepersoonskamer € 20,- p.p. p.n. en een privékamer is € 25,- p.p. p.n. Je krijgt een vroegboekkorting tot 1 april € 25,-.
De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen tussen de bedrijven door.
Doe je mee? Of wil je eerst meer info? mail naar haraldboxtart@gmail.com voor alle muzikale info. Over locatie of andere vragen mail cultinational@gmail.com

Inschrijven kan hier: https://www.cultinational.com/inschrijfformulier/Wil je een leuke, gezellige én leerzame ukelele workshop voor jou, je collega's, vrienden of familie?

Neem dan contact met me op!

Foto's van de workshop in Varsseveld op 16-11-2019

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Neem contact op